Radno vrijeme: pon - pet 07:30h - 16:00h

O nama

Imamo rješenje za win-win koncept poslovanja !

Odgovornost za pružene i ugovorene obaveze

Imamo dugogodišnje iskustvo u struci !

Preduzeće za finansijsko-knjigovodstvene usluge i marketing, “Ažurnost” d.o.o. Sarajevo je osnovana 09.01.1991. godine, sa ciljem pružanja knjigovodstveno – računovodstvenih usluga i poreskog savjetovanja pravnim i fizičkim licima koje obavljaju različite djelatnosti iz nomenklature zanimanja kao što su :

  • proizvodnja
  • trgovina
  • građevinarstvo
  • transport
  • usluge
  • ugostiteljstvo i turizam
  • uvoz, izvoz, i dr.

Deviza uspješnosti poslovanja našeg preduzeća je: ažurnost, kvalitet, stabilnost, preciznost, pouzdanost, povjerenje, i saradnja. Zbog nepoznavanja svih vidova knjigovodstveno – računovodstvene problematike, poslodavci u nama imaju: pravnika, fakturistu, blagajnika, kalkulanta, knjigovođu, saldo kontistu, kao i eksperta da ga na sudu zastupa za eventualne sporove po finansijskim nalazima i drugim pitanjima od interesa za poslovanje. “Ažurnost” je pored privrednih djelatnosti osposobljena pružati usluge neprivrednim djelatnostima, raznim udruženjima, sportskim savezima, i obrtničkoj djelatnosti.

Svojim dugogodišnjim djelovanjem na BiH tržištu (FBiH, i RS) dospjela na listu 500 najbrže rastućih firmi među malih i srednjim kompanijama (2009-2013.) godina.

cert
1.

GARANCIJA

Garantujemo kvalitet usluga profesionalnošću visoko stručnog kadra, programskom podrškom i ozbiljnom pristupu postavljenom zadatku. Ni jedan naš komitent, kod koga je obavljen inspekcijski nadzor za eventualne propuste, neće snosit kaznene sankcije, ukoliko je grešku prouzrokovala Ažurnost d.o.o. Sarajevo.

2.

POTPUNA ODGOVORNOST

Preuzimamo odgovornost za pružene, ugovorene, obaveze o knjigovodstvu pred inspekcijskim i drugim organima nadležnim za provođenje zakonske regulative u računovodstveno – knjigovodstvenoj oblasti. “Pesimista vidi poteškoće u svakoj šansi. Optimista vidi šansu u svakoj poteškoći.” Vinston Čerčil

3.

ISKUSTVO

Ponosimo se nemjerljivim iskustvom u struci, jer smo savladali cjelokupnu problematiku računovodstveno – knjigovodstvene profesije. Osim toga, na nas se može osloniti menadžment klijenata, u vidu savjeta oko organizacije rada i poslovanja, samim tim i za poboljšanje rezultata poslovanja.

Zašto izabrati nas ?

Posjedujemo nemjerljivo iskustvo u struci, jer smo savladali cjelokupnu problematiku računovodstvene profesije u proteklih 25. godina svoga rada. U proteklom periodu, 1991.-2016. godine, naša firma je pružala usluge za 500 različitih poslovnih subjekata i to 99% bez bilo kakvih sankcija od kontrolnih i nadzornih organa.

Za sve usluge koje pružamo, sačinjavamo ugovor o pravima i obavezama između nas i naših komitenata, gdje u detalje preciziramo sve pojedinosti a naročito obim usluga, cijenu usluga te rokove za izvršenje istih. Bitna napomena je da naš ugovor teče od datuma Rješenja o registraciji na sudu, sve dok ne počne poslovna aktivnost ne naplaćujemo naše usluge niti ih fakturišemo.

*Dajemo akcenat svojih usluga prevashodno firmama koje nemaju organizovanu knjigovodstvenu službu

AŽURNOST-POTPIS MAILA
AZURNOST-certifikat